Hama Портативна тонколона

(11 продукта)
Производител

Bluetooth колоните са чудесен избор за плаж, колоездене или къмпинг. Поради начина, по който се... Покажи повече

Организирайте идеите си

За да можете да кажете какъв преносима колонка искате да купите, първо обмислете и съберете аспектите, които искате да видите във Вашия нов уред.
Помислете кои параметри са Ви допадали и какво Ви е харесало по-малко в уреда, който сте използвали преди. Вижте какво използват Вашите приятели и роднини във Вашата среда или разгледайте ТОП продуктите на нашия сайт. Можете да прочетете за някои модели, за да разберете кои са най-търсените продукти.
За да разберете лесно кои функции и характеристики какво означават, ние ще Ви помогнем като Ви обясним всичко и ще се опитаме да улесним избора за Вас.

Първо направете списък с най-необходимите функции, които Вашият преносима колонка непременно трябва да притежава.
Можете да направите това лесно, като посетите страницата с категория преносима тонколона и изберете най-важните параметри от филтрите вляво.

Какво е Bluetooth колонка?

Bluetooth колоната е аудио периферно устройство, което се свързва с музикален източник, примерно телефон, лаптоп или друго смарт устройство, чрез Bluetooth. Някои Bluetooth колони могат да се свържат към системата чрез Wi-Fi или кабел, но най-важното е тяхната преносимост.

Вие не искате да се свързвате само чрез Bluetooth?

Всички Bluetooth колони могат да бъдат свързани чрез Bluetooth, но това не е единственият начин за свързване. Някои модели имат добрият стар тип жак, с който можем да ги свържем с нашия телефон чрез кабел. Интелигентните високоговорители могат да се свързват и чрез Wi-Fi. Всеки метод има своите предимства и недостатъци, но Bluetooth е най-добрия за пътуване.

Първата стъпка преди да изберете най-добрия преносима колонка за Вас е да решите при какви условия искате да го използвате. За спорт, пътуване или просто събирания у дома. Има много производители, които обикновено предлагат няколко модела.

Това, което може да бъде много важен фактор и си струва да се има предвид, е животът на батерията. Например, цяла уикенд програма ще изисква дълготрайна батерия. Като цяло правилото е, че по-големият високоговорител ще издържи по-дълго с едно зареждане от по-малките видове поради по-голямата батерия. Разбира се, това не винаги е така, тъй като по-новите версии на Bluetooth могат да окажат голямо влияние върху живота на батерията. Например, по-голям високоговорител само с Bluetooth 4.0 може да не издържи толкова дълго, колкото продукт със среден размер с 5.1 или по-нова версия. Този фактор може да бъде повлиян дори от вградения светодиод, броя и размера на високоговорителите.


Най-важните аспекти

Цена
Стерео звук?
от 136,59 лв
3 оферти
135,30 лв
BestPC.BG
Подробно

Pъководство за пазаруване на Портативна тонколона

от 108,00 лв
44 оферти
от 32,00 лв
19 оферти
от 34,76 лв
2 оферти
от 25,36 лв
36 оферти
от 109,56 лв
40 оферти
от 121,80 лв
40 оферти
-6%
от 29,00 лв
3 оферти
от 37,49 лв
47 оферти
222,48 лв
dandg.bg
Подробно

Pъководство за пазаруване на Портативна тонколона

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.